Kunt u zich geen echte vintage bibliotheekpascatalogus veroorloven? Nou, ik heb je gedekt …

Kunt u zich geen echte vintage bibliotheekpascatalogus veroorloven? Nou, ik heb je gedekt – in de vorm van een tweedehandswinkel DIY makeunder !! Ik nam een ​​kleine set laden (tafelbladformaat), verwijderde de verf en hergebruikte / upcycled in een kleine kaartcatalogus, compleet met vingergrepen! De transformatie is geweldig … en je kunt de prijs niet overtreffen! Verbazingwekkende doe-het-zelvers make-over ambachtelijke project door #SadieSeasongoods /

Goed gekleed zijn durante een goede huisdecoratie hebben, zijn niet zo verschillend als je zou denken. Net zoals je een bepaald evenwicht moet bereiken om je kleding er stijlvol durante aantrekkelijk uit te laten zien, moet je vergelijkbare regels toepassen voor de decoratie van je huis. Daarom maken mode durante stijlvolle mensen succesvolle keuzes als het gaat om woondecoratiemode.

Woondecoratie vereist persoonlijkheid, visuele harmonie durante creativiteit, net als goed aankleden. Natuurlijk is het ook belangrijk dat p gebieden durante onderdelen die u gebruikt hun functionaliteit behouden en uw leefruimte verrijken. Je denkt misschien dat je hoge budgetten nodig hebt om dit allemaal samen te vangen. Mensen die bedreven zijn in woondecoratiemode, kunnen echter gemakkelijk financiële problemen overwinnen achieved p materialen die ze slender gebruiken en hun creativiteit.

Een kleurenpalet voorbereiden voordat je begint achieved het kiezen vehicle kleding die je stijl weerspiegelt of delaware stukken die je zult gebruiken bij het organiseren van je huis, bespaart je zowel materiële als morele inspanningen. Dankzij het kleurenpalet kunt u zich tijdens het winkelen op een bepaalde lijn concentreren, waardoor u geld durante tijd bespaart home onnodige kosten te vermijden. Als je wilt laten zien dat je assertief bent twenty aanzien truck woondecoratiemode en een spannende en andere lijn krijgt, zorg er dan voor dat je kleurenpalet een bijzonder levendige en opmerkelijke primaire kleur heeft.

Of uw werkgebied een lichaam of een kamer is. Vorm, details durante afmetingen van onderdelen zijn altijd truck groot belang. Een vest dat bijvoorbeeld helemaal mee gaat, hoe graag een kleine persoon het ook heeft, is niet delaware juiste keuze voor hem. Evenzo, hoe handig een grote comfortabele fauteuil ook zou zijn, het zou een verkeerde keuze zijn voor een kleine kamer. Daarom is het combineren truck p juiste onderdelen achieved de juiste verhoudingen een truck delaware belangrijkste punten bij het werken aan stijlregels durante woondecoratiemode.

Misschien is de eerste regel truck goed kleden het benadrukken truck je favoriete punten op je lichaam. Als je dunne, beleefde polsen hebt, markeer deze of, als je taille dun is, maak het nog prominenter met een riem. Markeer waar u zich sterk in voelt durante verberg in welke gebieden u zich niet prettig voelt. Je kunt op dezelfde manier denken bij het ontwerpen van huisdecoratie. Breng uw favoriete stukken mee, markeer architecturale hoogtepunten of hooggeplaatste familiestukken met licht, kleur en delaware juiste ruimte.

Patronen zijn leuke opties om zowel in je kleding als in je kamer te gebruiken. Het kan echter vrij moeilijk zijn om een ​​patroon te vinden dat u zult gebruiken zonder voortdurend te vervelen. Probeer daarom verschillende texturen die het kleurenpalet duidelijker maken in plaats van assertieve patronen. Satijnen, vlechten of lederen stukken zullen je huisdecoratie en je kleding verrijken.

Verschil en originaliteit houden uw huis en garderobe contemporary en dynamisch. Vermijd bepaalde patronen die in delaware mode zijn. Voeg facts toe die u weerspiegelen in elke woonkamer die u bereidt of delaware kleding die u kiest. Laat delaware kleding die je draagt ​​en p stukken die je beschouwt als woondecoratiemode een ambitieuze weerspiegeling zijn van je karakter durante je houding. Vertrouw op je instinct. Zet je eigen handtekening op zowel je leefruimte als je kleding.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

shares